Αθήνα

Διάρκεια:

3.4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

4 ημέρες ~> 24/12, 27/12, 30/12, 03/01 3 ημέρες ~> 24/12, 27/12, 31/12, 04/01

Πρόγραμμα ημερών

Μουσείο Ακρόπολης

1η µέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 05.00 και µε ενδιάµεσες στάσεις για καφέ και φαγητό και µέσω Κατερίνης-Λάρισας-Λαµίας, φθάνουµε στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Ένας περίπατος στην στολισµένη Πλάκα µε προαιρετικό δείπνο θα ολοκληρώσει τη µέρα µας. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση µέσα από το λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουµε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Βασιλικό Κήπο, τη Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγµατος µε το µνηµείο Αγνώστου Στρατιώτη, το Ζάππειο, τις Στήλες Ολυµπίου ∆ιός, την Ακρόπολη. Τέλος, επίσκεψη στο νέο µουσείο της Ακρόπολης και η υπόλοιπη ηµέρα ελεύθερη στην πόλη της Αθήνας. ∆ιανυκτέρευση

3η µέρα: ΑΘΗΝΑ-ΛΑΥΡΙΟ-ΣΟΥΝΙΟ-ΓΛΥΦΑ∆Α-ΑΘΗΝΑ (100χλµ)

Πρωινό. Αναχώρηση για την ανατολική Αττική. Μέσω Μαρκόπουλου, Κερατέας Λαυρίου φθάνουµε στο Σούνιο. Στην περιοχή που σήµερα βρίσκονται τα ερείπια του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα, υπήρχε κατά τους Αρχαϊκούς χρόνους βωµός αφιερωµένος στον θεό, περιτριγυρισµένος από δύο µεγάλους κούρους, όχι όµως και ναός. Στάση για καφέ. Επόµενος σταθµός µας η περιοχή της Βάρης. Γεύµα εξ ιδίων. Συνεχίζουµε για να επισκεφθούµε το κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούµε στους χώρους στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότηµα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν. Το απόγευµα επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επιλέξετε τη διασκέδασή σας. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΟΛΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πρωτεύουσας. Νωρίς το µεσηµέρι αναχωρούµε µε στάσεις για καφέ & φαγητό στην πανέµορφη πόλη του Βόλου. Άφιξη το βράδυ στην πόλη µας.

 

Πίνακας ξενοδοχείων

4 ημέρες

24/12, 27/12, 30/12, 3/1

ATHENIAN CALLIRHOE 4*

ΠΡΩΙΝΟ

199

115

+70

Εορταστικό Δείπνο

+25€

3 ημέρες

24/12, 27/12, 31/12, 4/1

ATHENIAN CALLIRHOE 4*

ΠΡΩΙΝΟ

145

80

+50

Εορταστικό Δείπνο

+25€

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας.

-Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο στην Αθήνα.

-∆ιατροφή.

-Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα.

-Αρχηγό συνοδό του γραφείου µας.

-Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Εισόδους µουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

-Φόρος διαµονής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην 3ηµερη εκδροµή δεν πραγµατοποιείται το πρόγραµµα της 3ης ηµέρας. Η επίσκεψη στην Ακρόπολη γίνεται την 1η ηµέρα.

Gallery: