Χαλκίδα

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

29 Φεβρουαρίου

Πρόγραμμα ημερών

Ένα αξέχαστο καρναβάλι

Ένα υπερθέαμα μέσα στη θάλασσα

1η ηµέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΠΡΟΚΟΠΙ – ΧΑΛΚΙΔΑ

Αναχώρηση στις 05.00 και µε ενδιάμεση στάση φθάνουμε στη Γλυφα απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι  για να περάσουμε στον Αγιόκαμπο στην Εύβοια. Kατευθυνόμαστε νότια για να επισκεφθούμε στο Προκόπι το μοναστήρι του Αϊ Γιάννη του Ρώσου, όπου βρίσκεται και το θαυματουργό λείψανο του Αγίου. Θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων καθοδόν. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προς Χαλκίδα, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος για  µια πρώτη γνωριμία µε την όµορφη πόλη. ∆ιαν/ση.

2η ηµέρα :  ΑΘΗΝΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ

 Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση μέσα από το λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουμε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Βασιλικό Κήπο, την Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγματος, το μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, τα Πανεπιστήμια, το Προεδρικό Μέγαρο, το Ζάππειο, τις Στήλες Ολυμπίου Διός, την Ακρόπολη, την αρχαία Αγορά. Τέλος, επίσκεψη στο πάρκο του Νότου, το κέντρο πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μια από τις πιό όμορφες εκπλήξεις της πρωτεύουσας με 210.000 μ2 πρασίνου. Καταλήγουμε στην γραφική Πλάκα.Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ’ ιδίων  και βόλτα στα στενά της. Επιστέφουμε στην Εύβοια. Στην Χαλκίδα θα δούμε ένα υπερθέαμα μέσα στη θάλασσα που μετατρέπεται μια θεατρική σκηνή, όπου κυριαρχούν η φωτιά, το νερό, τα ηχητικά και φωνητικά εφέ. Είναι η « τιτανομαχία  στον Ευβοϊκό» η μοναδική τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού στη Χαλκίδα. Διαν/ση.

3η ηµέρα: ΧΑΛΚΙΔΑ – ΕΡΕΤΡΙΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και καλή σαρακοστή. Σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα μέχρι το όμορφο τουριστικό θέρετρο της Εύβοιας την Ερέτρια. Θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να πιούμε τον καφέ μας και να επισκεφτούμε το γραφικό νησάκι των ονείρων, που στολίζει τη θάλασσα της μικρής πόλης. Και η επιστροφή μας αρχίζει. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις  φθάνουμε το  βράδυ  στη Καβάλα.

Πίνακας ξενοδοχείων

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΧ.

Ημέρες

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΤΙΜΗ

Επιβ.

Μονόκλινου

ΠΑΙΔΙ έως

12 ετών

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΧΑΛΚΙΔΑ

29/2

3

                 ALMIRA MARE 4*

159

40

105

ΠΡΩΙΝΟ

JOHN’S 3*

159

60

105

ΠΡΩΙΝΟ

JOHN’S 3* superior rooms

179

70

120

ΠΡΩΙΝΟ

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τις μεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας.

  • Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο.

  • Πρωινό .

  • Τα εισιτήρια του πλοίου Γλύφα – Αγιοκαμπος.

  • Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα.

  • Συνοδό του γραφείου µας.

  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

  • Φόρος διαμονής .

Gallery: