Εύβοια - Λιχαδονήσια

Διάρκεια:

4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

4 ημέρες —> 01/09, 05/09, 08/09

Πρόγραμμα ημερών

1η ηµέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΧΑΛΚΙ∆Α – ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ – ΑΙ∆ΗΨΟΣ

Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 05.00 για Εύβοια δια µέσου Λαµίας, Χαλκίδας, στάση για καφέ και βόλτα στην παραλία. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούµε το µοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο µοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωµα του Αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας µετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς για προσκύνηµα και γεύµα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

 2η ηµέρα: ΙΣΤΙΑΙΑ – ΩΡΕΟΙ  – ΟΣΙΟΣ ∆ΑΥΙ∆

Πρωινό και αναχώρηση για την Ιστιαία εµπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας µε ευρύχωρη πλατεία και µερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών µαστόρων από τα Αµπελάκια. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς για περιήγηση στην πόλη και καφέ. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου µε σηµαντικές τοιχογραφίες. Το απογευµατάκι αναχωρούµε για το µοναστήρι του Όσιου ∆αυίδ, του γέροντα στις Ροβιές, ένα µεταβυζαντινό µοναστήρι του 16ου αι., µε κρυστάλλινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΧΑ∆ΟΝΗΣΙΑ

Πρόγευµα και αναχώρηση για τον Αγ. Γεώργιο όπου θα έχουµε χρόνο ελεύθερο για καφέ και στην συνέχεια προαιρετικά µε βάρκες θα επισκεφτούµε τα Λιχαδονήσια όπου θα έχουµε χρόνο ελεύθερο για µπάνιο. Γεύµα σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΑΙ∆ΗΨΟΣ – ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρόγευµα και αναχώρηση µέσω Αγιόκαµπου – Γλύφας για τα Καλά Νερά Βόλου, όπου θα έχουµε χρόνο για µπάνιο και γεύµα. Στην συνέχεια αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη µε ενδιάµεση στάση για καφέ. Άφιξη στη Καβάλα το βράδυ.

Tιμή συμμετοχής από 175€

Πίνακας ξενοδοχείων

ΚΑΣΤΡΙ 3*, Αιδηψός

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

– Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας.

– Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο.

– ∆ιατροφή.

– Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα.

– Συνοδό του γραφείου µας.

– Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαµπο – Γλύφα.

– Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

– Φ.Π.Α.

ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διανυκτέρευσης.

Gallery: