Εύβοια

Διάρκεια:

3.4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

1/5 για 3 ημέρες και 30/4, 1/5 για 4 ημέρες

Πρόγραμμα ημερών

1η ηµέρα: ΚΑΒΑΛΑ– ΑΙ∆ΗΨΟΣ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση για Εύβοια, δια µέσου Λάρισας (στάση για καφέ). Θα επισκεφτούµε το µοναστήρι της Παναγίας Ξενιάς στην περιοχή του Αλµυρού Βόλου. Στη συνέχεια θα πάρουµε το F/B από την Γλύφα και θα περάσουµε στον Αγιόκαµπο της Εύβοιας. Άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευµα θα επισκεφτούµε τα λουτρά της Αιδηψού. Θα παρακολουθήσουµε την περιφορά του επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΑΙ∆ΗΨΟΣ – ΠΡΟΚΟΠΙ (Αγ.Ιωάννης Ρώσος) – ΕΡΕΤΡΙΑ – ΧΑΛΚΙ∆Α (260 χλµ) Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ.

Πρωινό και αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούµε το µοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο µοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωµα του Αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας µετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς για προσκύνηµα και καφέ. Αναχώρηση για Ερέτρια όπου θα έχουµε χρόνο να περιηγηθούµε στο κοσµοπολίτικο θέρετρο. Συνεχίζουµε για Χαλκίδα. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος στην πόλη για γεύµα. Θα επισκεφτούµε το λαογραφικό µουσείο και τη γέφυρα της Χαλκίδας όπου συµβαίνει το σπάνιο παλιρροϊκό φαινόµενο που κάνει την πόλη ξεχωριστή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουµε την Αναστάσιµη λειτουργία και στην συνέχεια δείπνο µε την πατροπαράδοτη µαγειρίτσα. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΠΑΡΓΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ (110 χλµ.) ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Πρωινό και αναχωρούµε για την κεντρική πλατεία της Πάργας για να παρακολουθήσουµε τις εκδηλώσεις του ∆ήµου και να διασκεδάσουµε. Επιστρέφουµε το µεσηµέρι για το Πασχαλινό γεύµα. Ξεκούραση και το απόγευµα αφού περάσουµε απο την Αρχαία Νικόπολη θα πιούµε καφέ στην όµορφη Πρέβεζα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΣΥΒΟΤΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και αναχωρούµε για τα Σύβοτα τα φιόρδ της Ελλάδας. Συνεχίζουµε για τα Ιωάννινα. Χρόνος για γνωριµία µε την πόλη όπου ακόµα πλανιέται ο ήχος του Ισλάµ. Αναχώρηση και µε στάσεις καθοδόν άφιξη στη Καβάλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην 3ήµερη εκδροµή το πρόγραµµα αρχίζει από τη 2η ηµέρα

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
-Τις µεταφορές µε πούλµαν.
-Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ARTEMISION 2*, Αιδηψός / ΜΥΘΩ 3*, Αιδηψός
-∆ιατροφή ανάλογα με τις επιλογές ξενοδοχείων: πρωινό + 25 € τα δύο εορταστικά ( το Αναστάσιμο Δείπνο με μαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύμα).
-Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα.
-Αρχηγό – συνοδό.
-Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
-ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό, καραβάκια, είσοδοι µουσείων.
Φόρο διαµονής.

Gallery: