Φιλιππούπολη & χιονοδρομικό κέντρο Μπόροβετς

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

24 Δεκεμβρίου

Πρόγραμμα ημερών

1η ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 24.12.2019

Αναχώρηση από τον κήπο της δημαρχίας στις 04:30 π.μ. Διέλευση από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου  και είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Χασκόβου άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης. Επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Mall για αγορές και γεύμα ατομικά. Τακτοποίηση στα δωμάτια & ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης. Το βράδυ δείπνο  & διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25.12.2019

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το πούλμαν στις 09:00 για το Μπόροβετς. Ημέρα ελεύθερη για προσωπικές δραστηριότητες. Για τους φίλους σκιέρ, οι χιονοδρομικές πίστες ξετυλίγονται ανάμεσα σε πανύψηλα δέντρα, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό θέαμα και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες για σπορ, όπως cross – country, σκι, άλματα κα. Επίσης, υπάρχουν οργανωμένες σχολές εκμάθησης σκι & snowboard για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν ή να βελτιωθούν. Αν πάλι δε είστε λάτρης του σπορ, το πασίγνωστο θέρετρο προσφέρει άπειρες επιλογές χαλάρωσης και αναψυχής. Ξεκινήστε με μια ζεστή σοκολάτα σε ένα από τα μικροσκοπικά καφέ του χωριού, περπατήστε ανάμεσα στα έλατα, κάντε ιππασία στο δάσος και ανακαλύψτε τις λίμνες και τα ποτάμια της περιοχής. Ατομικά γεύμα εδώ. Επστροφή στην πόλη μετά από μια όμορφη διαδρομή. Ξεκούραση. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με φολκλορικό πρόγραμμα, μουσική, πλούσιο φαγητό και ποτό. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 26.12.2019

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε στο λόφο της Ευμολπιάδος: σπίτι Κοεμτζόγλου, ναό Αγ.Κων.νου & Ελένης, σπίτι Λαμαρτίνου, θέατρο Μάρκου Αυρηλίου. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης μέχρι το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά. Συγκέντρωση και αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη στα σύνορα  και είσοδος στην Ελλάδα.

Τιμή συμμετοχής 130 € σε δίκλινο, 160 € σε μονόκλινο, παιδί σε τρίκλινο 105 €

Πίνακας ξενοδοχείων

GRAND HOTEL PLOVDIV 4*

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένα.
  • Περιηγήσεις & εκδρομές που αναφέρονται.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PLOVDIV 4*.
  • Δύο προγεύματα σε μπουφέ,ένα δείπνο σε μενού
  • Ασφάλεια Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης
  • Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
  • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων. Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά.

  • Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με πρόγραμμα, μουσική, πλούσιο φαγητό και ποτό (έξτρα 15 €)

Αριθμός ΜΗΤΕ: 01-03-Ε60-00-00090-01

Gallery: