Φιλιππούπολη - Σόφια - Χιονοδρομικό κέντρο Μπόροβετς

Διάρκεια:

4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

23 – 26/12

Πρόγραμμα ημερών

1η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

 Αναχώρηση στις 05.15 το πρωί από τον Δημοτικό Κήπο Καβάλας. Διέλευση συνόρων Ορμενίου και άφιξη στην ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας για ξεκούραση και για μια βόλτα στην αγορά της πόλης και στον πεζοδρόμο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ:ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ!!!

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην «πόλη της Νιότης» Πρωτεύουσα ΣΟΦΙΑ. Απέχει 140 χλμ. από την ΦΙΛ/ΠΟΛΗ. ‘Oπου θα έχουμε περιήγηση της όμορφης πόλης της ΣΟΦΙΑΣ, θα δούμε  την εκκλησία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΕΦΣΚΥ, την Βυζαντινή  εκκλησία της  ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, τον Ρωσικό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, την Μητρόπολη ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, επίσης θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί είναι ένα από τα καλύτερα της ΕΥΡΩΠΗΣ με σπάνιες συλλογές πουλιών, ζώων και μετάλλων, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ και την πύλη της αρχαίας ΣΕΡΔΙΚΑΣ, κ.α. Χρόνος ελεύθερος σε ένα από τα  πολυκαταστήματα της ΣΟΦΙΑΣ (MALL) για φαγητό και ψώνια. Το απόγευμα επιστροφή στην ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ!!!

 Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφθούμε το διεθνές τουριστικό χειμερινό θέρετρο,  ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ, που βρίσκεται σε  μια καταπληκτική τοποθεσία με αιωνόβια έλατα, σε υψηλές κορυφές με πυκνό χιόνι και πίστες για ΣΚΙ. Απέχει 100 χλμ. από την ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ και βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του όρους Ρίλα. Η ανάβαση με το ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ θα σας συναρπάσει. Το απόγευμα επιστροφή στην ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Το βράδυ θα έχουμε προαιρετικό ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ με εορταστικό φαγητό, ποτό και μουσικό πρόγραμμα (15 ευρώ). Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΒΑΛΑ

 Πρωινό και αναχώρηση για την παλιά πόλη. Θα επισκεφθούμε υο Λαογραφικό Μουσείο Κουγιουμτζόγλου, το σπίτι του Λαμαρτίνου, το λόφο των Απελευθερωτών, τον πύργο του Ρολογιού, το Ιμαρέτ τζαμί, την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης και το Ρωμαϊκό θέατρο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ψώνια και για φαγητό στο καλύτερο πολυκατάστημα της Φιλιππούπολης MALL  MARKOVO TEPE. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην πόλη μας.

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 185 €

Παιδί από 2 – 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο με τους γονείς : 125 €

Mονόκλινο: 230

 

 

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RAMADA TRIMONTSIUM 4* / GRAND PLOVDIN 4*   
  • Ημιδιατροφή
  • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ημερήσια εκδρομή στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ.
  • Ημερήσια εκδρομή στη ΣΟΦΙΑ.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους Μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα ποτά και διασκεδάσεις.
  • Το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ  (15 ευρώ).

 

 

Gallery: