Ημερήσιες εκδρομές του γραφείου μας εως 29 Iουνίου

Πρόγραμμα ημερών

11 Ιουνίου ημερήσια εκδρομή στην Αδριανούπολη.

Συγκέντρωση στις 5.30 το πρωί από τον Δημοτικό μας Κήπο. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Αδριανούπολη. Εκεί θα έχουμε χρόνο ελεύθερο να γνωρίσουμε την περιοχή. Επιστροφή από την Αδριανούπολη περίπου στις 17.00 το απόγευμα. Έλεγχος συνόρων και επιστροφή στην πόλη μας. Για τη συμμετοχή σας χρειάζεται ταυτότητα τελευταίας 15 ατιας.

τιμή συμμετοχής: 25 €

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

18 Ιουνίου ημερήσια εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ.

Συγκέντρωση στις 07.00 το πρωί από τον Δημοτικό μας Κήπο και αναχώρηση προς τα Λουτρά Πόζαρ. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο πρόγραμμα για να κάνει ο καθένας ότι επιθυμεί.

Δικές μας προτάσεις:

1.Βόλτα στο καταπράσινο φαράγγι…

2. Απολαύστε τη μαγεία του νερού και του δάσους….

3. Αξίζει να χαλαρώσετε στα ζεστά νερά των πηγών και να απολαύσετε μια βόλτα στα παραδοσιακά ταβερνάκια για φαγητό….

Επιστροφή αργά το απόγευμα.

τιμή συμμετοχής: 25 € 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

18 Ιουνίου ημερήσια εκδρομή στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής.

Η Αμμουλιανή Χαλκιδικής είναι ένα μικρό νησί, μια πράσινη σταγόνα, στον κόλπο του Αγίου Όρους. Ένας μικρός παράδεισος που τον συνθέτουν ακρογιαλιές με κατάλευκη άμμο, θάλασσες με διαυγή καταγάλανα νερά, ήρεμοι, παραδοσιακοί και χαλαρωτικοί ρυθμοί ζωής…

  • Συγκέντρωση στις 07.00 το πρωί από τον Δημοτικό μας Κήπο και αναχώρηση για την Αμμουλιανή. Μια μικρή στάση πριν φτάσουμε στον προορισμό μας και με το Φέρρυ από το λιμάνι της Τρυπητής (8ο χιλιόμετρο Ιερισσού-Ουρανούπολης ) θα φτάσουμε στην Αμμουλιανή. { Το δρομολόγιο διαρκεί μόνο 15 λεπτά.} Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ, φαγητό, μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά και χαλάρωση μέχρι την επιστροφή μας που θα είναι αργά το απόγευμα.

τιμή συμμετοχής: 20 € ( + τιμή  για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο μετ΄ επιστροφής )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

29 Ιουνίου ημερήσια εκδρομή στην Παναγία Σουμελά.

Θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή Παναγίας Σουμελά και την όμορφη Βέροια!

Συγκέντρωση στις 07.00 το πρωί από τον Δημοτικό μας Κήπο. Μια σύντομη στάση και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τις πλαγίες του όρους Βέρμιου και το χωριό Καστανιές Ημαθίας, όπου βρίσκεται η Μονή Παναγία Σουμελά, η οποία ιδρύθηκε το 1951 ως συνέχεια της ομώνυμης Μονής του Πόντου και αποτελεί σύμβολο και φάρο των Ποντίων στον ελλαδικό χώρο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και για μεσημεριανό φαγητό. Αφού ολοκληρώσουμε την επίσκεψή μας, αναχωρούμε για την Βέροια όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτες. Επιστροφή αργά το απόγευμα.

τιμή συμμετοχής: 25 €

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gallery: