Λάρισα

Διάρκεια:

4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

23 Δεκεμβρίου

Πρόγραμμα ημερών

Τα Μαγικά Χριστούγεννα!

ξανα(ζήστε) το παραμύθι στο στο Μύλο των Ξωτικών, στο πάρκο των Χριστουγέννων της Παυσιλυπούπολης στην Καρδίτσα, τα κατανυκτικά Μετέωρα, τη λίμνη Μέγδοβα και τις ομορφιές του Πηλίου

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΠΗΛΙΟ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ

1η μέρα: Καβάλα – Λάρισα.

Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 08:00 Μέσω Θεσσαλονίκης, και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, για καφέ και φαγητό ατομικά. Διέλευση από την κοιλάδα των Τεμπών. Άφιξη στη Λάρισα. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ελεύθερος χρόνος στις στολισμένες πλατείες της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η μέρα. Λάρισα – Λίμνη Πλαστήρα-Τρίκαλα.:

Αμέσως μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ξεκινάμε για την Καρδίτσα. Ελεύθερος χρόνος στο πάρκο των Χριστουγέννων στην Παυσιλυπούπολη για καφέ. Γύρος της λίμνης Πλαστήρα(Μέγδοβα) μέσα από μια εντυπωσιακή διαδρομή με πανέμορφα χωριά να στέκονται δίπλα. Άφιξη στην παραλία Λαμπερού. Γεύμα ατομικά (συνιστούμε πέστροφα ψητή). Άφιξη στα Τρίκαλα για επίσκεψη στο «Μύλο των Ξωτικών» για να διασκεδάσουμε σαν παιδιά ως αργά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα. Λάρισα – Βόλος-Πήλιο :

Πρόγευμα και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στο μυθικό βουνό των Κενταύρων, το υπέροχο Πήλιο. Θα επισκεφθούμε τα χωριά του Πηλίου με πρώτη στάση για καφέ στο χωριό Μακρινίτσα, από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, με καταπληκτική θέα στο Βόλο και το λιμάνι. Τα σπίτια δίπατα και τρίπατα όλα σκεπασμένα με τις χαρακτηριστικές πηλιορείτικες πλάκες και το ένα πίσω από το άλλο μοιάζουν να κρέμονται στην απότομη πλαγιά. Διέλευση από την Πορταριά. Στάση στην παραλία του Βόλου, στα ξακουστά «τσιπουράδικα» για γεύμα ατομικά. Επιστροφή. στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετικά Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

4η μέρα. Λάρισα – Μετέωρα – Καβάλα :

Πρωινό και αναχώρηση για τα Μετέωρα, το σπάνιο αυτό γεωλογικό φαινόμενο, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του Ελληνικού Χριστιανισμού. Περιήγηση, προσκύνημα στη μονή Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια αναχώρηση. Άφιξη στα Γρεβενά, την πόλη των μανιταριών. Φαγητό ατομικά εκεί. Συνεχίζουμε την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΆΤΟΜΟ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 209:€ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 199€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 240€

ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ 8 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 95€, Με δελτία ΟΓΑ: 49€

ΔΗΛΩΣΤΕ ΩΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕΤΡΗΤΑ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ 30 ΕΥΡΩ!

 

Πίνακας ξενοδοχείων

GRAND HOTEL 4* στην Λάρισα(Κέντρο)

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.

*Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL 4* στην Λάρισα(Κέντρο) βαθμοί Booking 8,3 με πρωινό σε μπουφέ.

*Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.

*Περιηγήσεις που αναφέρονται..

* Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών)..

* Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν

* Φόρο διανυκτέρευσης 1,50το δωμάτιο τη διανυκτέρευση, πληρωτέα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

*Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Gallery: