Λευκάδα

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

9 – 11 Μαρτίου 2019

Πρόγραμμα ημερών

1η ημέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΑΡΤΑ- ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχώρηση από το Κήπο της Δημαρχίας 07:00 π.μ. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) – Ιωαννίνων φτάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην Βασιλική, Λευκάδας όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα γνωρίσουμε την πόλη της Λευκάδας. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη. Δείπνο. Διαν/ση.

2η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ/ κρουαζιέρα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκηπονήσια) (αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες). Επιστροφή στην Λευκάδα όπου θα παρακολουθήσουμε το Λευκαδίτικο καρναβάλι που είναι αντάξιο πολλών καταξιωμένων μεγάλων διοργανώσεων, στεφανωμένο με τον υπέρμετρο ζήλο των καρναβαλιστών. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διαν/ση.

3η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και η μέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτική γης. Πρώτος σταθμός η Πάργα καταπράσινη με το βενετσιάνικο κάστρο της, το νησάκι της Παναγίας μας περιμένει. Χρόνος ελεύθερος. Επόμενος σταθμός μας τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος για να γνωρίσουμε τον χώρο και να ευχαριστηθούμε τον καφέ μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μώλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ιδίων) ή να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Επιστροφή. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας.

Πίνακας ξενοδοχείων

HOTEL LEFKAS 3*: 135€

HOTEL IONION STAR 4*: 159€ με ημιδιατροφή

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις 2 διανυκτερεύσεις.
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.
  • Φόρος διαμονής.

Gallery: