Λευκάδα-Πάργα-Σύβοτα

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Πρόγραμμα ημερών

1η ημέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΑΡΤΑ- ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχώρηση από το Κήπο της Δημαρχίας στις …… Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) – Ιωαννίνων φτάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην Βασιλική Λευκάδας όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το απόγευμα θα γνωρίσουμε την πόλη της Λευκάδας και χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Φανερωμένης και προαιρετική κρουαζιέρα (Κεφαλονιά – Ιθάκη – Μεγανήσι – Σκορπιό)

Πρωινό και προσκύνημα στην Παναγία Φανερωμένη. Η Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδας είναι ένα ιστορικό Μοναστήρι που βρίσκεται στη Λευκάδα και αποτελεί για αιώνες το θρησκευτικό κέντρο του νησιού ως το αρχαιότερο και μεγαλύτερο μοναστήρι. Στην συνέχεια αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας. Λίγα λόγια για την κρουαζιέρα: Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Μεσημεριανό μπάνιο στην παραλία Αφάλες στην ΙΘΑΚΗ. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ – ΜΕΓΑΝΗΣΙ για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση με ξενάγηση και απογευματινό μπάνιο στον ΣΚΟΡΠΙΟ και ΜΑΔΟΥΡΗ το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στην Λευκάδα. Χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

3η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ – ΣΥΒΟΤΑ  – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και η ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής  γης. Πρώτος σταθμός η Πάργα καταπράσινη με το βενετσιάνικο κάστρο της και το νησάκι της Παναγίας. Χρόνος ελεύθερος και επόμενος σταθμός μας τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, τις όμορφες ακρογιαλιές και τα καταγάλανα νερά. Στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής και με τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας αργά το βράδυ.

Σημειώσεις

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας.  Aσφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα. Φόρος διαμονής, 1,5 € την ημέρα το δωμάτιο.

Gallery: