Λευκάδα

Διάρκεια:

3.4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

1/5 για 3 ημέρες και 30/4 και 1/5 για 4 ημέρες

Πρόγραμμα ημερών

1η ηµέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΑΡΤΑ – ΛΕΥΚΑ∆Α Μ. Παρασκευή

Συγκέντρωση και στις 07:00 αναχώρηση, δια µέσου Εγνατίας οδού, και µε καθοδόν στάσεις άφιξη στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούµε το µοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Συνεχίζουµε για την Άρτα όπου θα δούµε το περίφηµο γιοφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτοµάστορα. Άφιξη στη Λευκάδα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆είπνο ξεκούραση και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΛΕΥΚΑ∆Α (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ Μ. Σάββατο

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο µας για την γνωριµία µε την ανατολική πλευρά του νησιού. Ακολουθώντας το δρόµο µε νότια κατεύθυνση,
παράλληλα προς την ανατολική ακτή του νησιού, περνάµε από το δηµοφιλέστερο τουριστικό θέρετρο του νησιού, το Νυδρί, και συνεχίζουµε την υπέροχη διαδροµή µας ανάµεσα σε βουνό και θάλασσα περνώντας τα χωριά Βλυχό, Πόρο, Σύβοτα – τοποθεσίες ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Φτάνουµε στο κεφαλοχώρι του νότου τη Βασιλική, περιτυλιγµένη από καταπράσινες πλαγιές, δαντελωτές αµµουδιές και πεντακάθαρες θάλασσες. Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Από το Νυδρί κρουαζιέρα (προαιρετικά) στα Πριγκιποννήσια, το Μεγανήσι, την Μαδουρή του Βαλαωρίτη, το Σκορπιό το νησί του Ωνάση και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα µας θα γίνει µεγαλύτερη και θα φτάσει µέχρι και το Φισκάρδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουµε τη Λειτουργία της Ανάστασης και στη συνέχεια, µας περιµένει το Αναστάσιµο δείπνο µε τη µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

3η ηµέρα: ΛΕΥΚΑ∆Α (∆ΥΤΙΚΗ) Κυριακή του ΠΑΣΧΑ

Πρωινό. Σήµερα και λόγω της ηµέρας είναι απαραίτητη η επίσκεψη µας στην κυρά της Λευκάδας, την Παναγιά Φανερωµένη. Συνεχίζοντας και αφού
περάσουµε το παραδοσιακό παραθαλάσσιο χωριό του Αγίου Νικήτα, φτάνουµε στο Καλαµίτσι µε τη φηµισµένη παραλία «κάθισµα», όπου και θα απολάυσουµε τον καφέ µας έχοντας καταπληκτική θέα. Επιστροφή για το Πασχαλινό γεύµα. Ξεκούραση, και το βραδάκι µια βόλτα στη Χώρα της Λευκάδας θα ολοκληρώσει τη µέρα µας. ∆ιαν/ση.

4η ηµέρα: ΛΕΥΚΑ∆Α – ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και αναχώρηση για καφέ στα όµορφα Σύβοτα, τα φιόρδ της Ελλάδας. Συνεχίζουµε για τα πανέµορφα Γιάννενα. Χρόνος για γνωριµία µε την πόλη. Μπορείτε προαιρετικά να επισκεφτείτε το νησάκι όπου βρίσκεται το µουσείο του Αλή Πασά. Αναχώρηση και µε στάσεις καθοδόν άφιξη στη Καβάλα.

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
-Τις µεταφορές µε πούλµαν.
-Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα.
-Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία: AVRA BEACH 3*, Νυδρί κέντρο / LEFKAS 3* sup, κέντρο Λευκάδας / TESORO 3* sup, Νικιάνα
-∆ιατροφή ανάλογα με τις επιλογές ξενοδοχείων: πρωινό + 35€ τα δύο εορταστικά ή πρωινό + 40 € τα δύο εορταστικά ή πρωινό + 50 € τα δύο εορταστικά ή ημιδιατροφή + εορταστικά ( το Αναστάσιμο Δείπνο με μαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύμα).
-Συνοδό.
-Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
-ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό και εισόδους µουσείων, νυκτερινών κέντρων. Φόρος διαµονής.

Gallery: