Λεπτοκαρυά Κατερίνης

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

1-3/5

Πρόγραμμα ημερών

Δίον-Άγιος Διονύσιος-Λιτόχωρο

1η ημέρα (Μ. Σάββατο)

Συγκέντρωση στον κήπο της Δημαρχίας. Με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στο αρχαιολογικό μουσείο του Δίον, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1983 και στεγάζει ευρήματα που προέρχονται κυρίως από το Δίον αλλά και από τον Όλυμπο και άλλες περιοχές της Πιερίας, όπως η Πύδνα και η Ρητίνη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το νέο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου τους πρόποδες του Ολύμπου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως λημέρι των αγωνιστών του Ολύμπου. Το μεσημέρι θα επισκεφθούμε το Λιτόχωρο για ατομικό γεύμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην Λεπτοκαρυά Κατερίνης. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ θα υποδεχθούμε την Ανάσταση του Κυρίου στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στο κέντρο του Λιτοχώρου. Ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα (Κυριακή του Πάσχα) Χρόνια πολλά!

Πρωινό και γύρω στις 11.30 μεσημεριανό εορταστικό κέρασμα με κρασί και μεζέδες παράλληλα με το ψήσιμο του οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί το μεσημεριανό γεύμα σερβιριζόμενο με παραδοσιακό τρόπο και μουσική. Αργότερα το απόγευμα θα επισκεφτούμε την όμορφη παραλία της Λεπτοκαρυάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα (Δεύτερη ημέρα του Πάσχα)

Πρωινό και αναχώρηση για την κοιλάδα Τεμπών και για προσκύνημα στο εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής. Επόμενη στάση στο παραδοσιακό πέτρινο θεσσαλικό χωριό Αμπελάκια με τα περίφημα ψητά του για μεσημεριανό γεύμα. Συνεχίζουμε με την επιστροφή στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

* παιδί από 1-12 ετών η συμμετοχή του είναι δωρεάν

* για μονόκλινο δωμάτιο + 50 €

Σημειώσεις

Περιλαμβάνει:

Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο.

2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POSEIDON HOTEL PALACE 4* στη Λεπτοκαρυά Κατερίνης.

Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) * μπουφές νηστίσιμος για το δείπνο της Μ. Παρασκευής. * Αναστάσιμο δείπνο στις 24.00 (Σάββατο βράδυ) μαγειρίτσα, σαλάτα, κυρίως πιάτο & επιδόρπιο. * Την Κυριακή Πασχαλινό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική ορχήστρα και διάφορους μεζέδες. Εάν ο καιρός το επιτρέψει θα υπάρχει ψήσιμο του Οβελία στον κήπο του Ξενοδοχείου και στη συνέχεια το μεσημεριανό γεύμα σερβιριζόμενο με παραδοσιακό τρόπο συνοδευόμενο με ζωντανή μουσική.

Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Συνοδό του γραφείου.

Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Φόρος διαμονής.

Gallery: