Λιτόχωρο-Παλαιός Παντελεήμονας-Δίον

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Πρόγραμμα ημερών

1η ηµέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ

Αναχώρηση από το Κήπο της Δημαρχίας στις …. Ύστερα από µια µικρή αλλά ευχάριστη διαδροµή φθάνουµε στο Λιτόχωρο. Το παραδοσιακό χωριό που κουρνιάζει στους πρόποδες του Ολύµπου.  Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο (προαιρετικό γεύμα) στο όμορφο Λιτόχωρο που συνδυάζει εξαιρετικά το βουνό με τη θάλασσα, ενώ αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για βόλτες στα καλύτερα σημεία της ευρύτερης περιοχής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση προς τον παλιό Άγιο Παντελεήµονα, ένα από τα καλύτερα παραδείγµατα παραδοσιακής µακεδονίτικης αρχιτεκτονικής στη Β. Ελλάδα.  Χρόνος για βόλτα, φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ – ΔΙΟΝ – ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του ∆ίον. Μία αρχαιότατη πόλη στρατηγικής σηµασίας και µια από τις πιο φηµισµένες µακεδονικές πολιτείες. Συνεχίζουµε για το Ελατοχώρι έναν ιδανικό προορισµό  για όλες της εποχές του χρόνου. Η µαγευτική θέα στον µυθικό Όλυµπο και η άγρια οµορφιά της ορεινής φύσης µε τα πυκνά δάση, µπορεί να κερδίσει κάθε επισκέπτη.  Χρόνος για καφέ και φαγητό. Επιστροφή προς την πόλη µας.  Φτάνουμε στη Καβάλα το βράδυ.

Αριθμός ΜΗΤΕ: 01-03-Ε60-00-00090-01

Σημειώσεις

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.

Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.

Πρωινό.

Αρχηγό-συνοδό του γραφείου µας.

Περιηγήσεις σύμφωνα µε το πρόγραμμα.

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης  και ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, επιπλέον γεύµατα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό, προτεινόµενο ή εξ ιδίων. Φόρο διαµονής.

Gallery: