Μέτσοβο-Άρτα Λευκάδα-Γιάννενα

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Πρόγραμμα ημερών

1η ημέρα: KABAΛΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΑΡΤΑ

Αναχώρηση από το Κήπο της Δημαρχίας στις 06.00 π.μ. για το Μέτσοβο. Συνεχίζοντας και µέσω της Ιόνιας οδού φθάνουµε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας Πρόκειται για λιθόκτστη γέφυρα του ποταμού Αράχθου του 17ου αιώνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος για µια πρώτη γνωριµία µε την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ- ΝΥΔΡΙ

Πρωινό και αναχώρηση για να μεταφερθούμε στο κοσμοπολίτικο Νυδρί, όπου μπορείτε να πάρετε μέρος σε μίνι προαιρετική κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσα. Θα γνωρίσουμε το Μεγανήσι, την Μαδουρή, το νησί του Βαλαωρίτη, τον Σκορπιό νησί του Ωνάση. Συνεχίζουμε  για την πόλη της Λευκάδας. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης, πολιούχο και προστάτιδα του νησιού. “Φανερωμένη” ονομάστηκε, επειδή η πρώτη εικόνα της Παναγιάς, που είχε παραγγελθεί στην Κωνσταντινούπολη, αποκαλύφθηκε σχεδιασμένη πάνω στο σανίδι με θαυμαστό τρόπο, “αχειροποιήτως”, στον ιερομόναχο και αγιογράφο Κάλλιστο, μετά από θερμή προσευχή και νηστεία. Επιστροφή στην Άρτα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΑΡΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ  – KABAΛΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα γραφικά Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος στην ιστορική πόλη. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης, να πάτε µέχρι το νησάκι της κυρά Φροσύνης ή να περπατήσετε µέσα στο κάστρο της πόλης.  Επιστροφή στην πόλη μας.

Αριθμός ΜΗΤΕ :01-03-Ε60-00-00090-01

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορές με τουριστικό λεωφορείο του γραφείου μας με έμπειρο οδηγό. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό σε μπουφέ. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, εισόδους σε μουσεία – μνημεία. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος πληρώνεται στο ξενοδοχείο.

Gallery: