Ναύπλιο - Λεωνίδιο

Διάρκεια:

4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

4 ημέρες ~> 23/12, 24/12, 26/12, 30/12, 03/01

Πρόγραμμα ημερών

Μονή Έλωνα ένα στολίδι κρεµασµένο στο βράχο

Επίδαυρος – Μυκήνες

1η µέρα: ΚΑΒΑΛΑ– ΕΠΙ∆ΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 04.30 από τον Δημοτικό Κήπο Θα πιούµε τον πρωινό µας καφέ στην περιοχή της Λάρισας κάνοντας στάση για λίγη ώρα, ενώ θα συνεχίσουµε το δρόµο µας µε γεύµα εξ` ιδίων και θα φτάσουµε στο νοµό Αργολίδας, το νοµό µε τους πλούσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς, αλλά και τα κοσµοπολίτικα θέρετρα. Θα επισκεφτούµε το µουσείο και το αρχαίο περίφηµο θέατρο της Επιδαύρου που µαγεύει τους θεατές του τόσο για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την ακουστική του. Ο επόµενος σταθµός µας το γραφικό Ναύπλιο όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση. ∆ιανυκτέρευση.

2η µέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΛΕΩΝΙ∆ΙΟ – Μ. ΕΛΩΝΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την ηµερήσια εκδροµή στο Λεωνίδιο. Κάνοντας µια υπέροχη παραθαλάσσια διαδροµή της ανατολικής Αρκαδίας , λίγα χιλιόµετρα από το Λεωνίδιο φθάνουµε στα Μετέωρα της Πελοποννήσου τη Μονή του Έλωνα, αφιερωµένη στην Κοίµηση της Θεοτόκου. Είναι κτισµένη στον απόκρηµνο κοκκινωπό βράχο του Πάρνωνα, και αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακά και επιβλητικά µνηµεία της Αρκαδίας. Θα περιηγηθούµε στο Λεωνίδιο µε τα πανέµορφα αρχοντικά του θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων φρεσκότατες ψαρολιχουδιές στην Πλάκα και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας. ∆ιαν/ση.

3η µέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ ( περιήγηση – γνωριµία µε τα αξιοθέατα της πόλης).

Πρόγευµα. Σήµερα θα γνωρίσουµε την παραµυθένια πόλη που µας φιλοξενεί. Πάρα πολλά και ενδιαφέροντα τα αξιοθέατα της πόλης µια και το Ναύπλιο υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας. Η γοητεία της ξεδιπλώνεται σε κάθε βήµα. Θα περιηγηθούµε στην πόλη, στο Παλαµήδι και στη φυλακή του Κολοκοτρώνη, όπως και στον Ναό του Άγιου Σπυρίδωνα όπου το 1831 δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας θα περπατήσουµε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και θα γευµατίσουµε εξ ιδίων στα µικρά αλλά καταπληκτικά ταβερνάκια της. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

4η µέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρόγευµα. Τελευταία µέρα της εκδροµής µας. Όµως οι εκπλήξεις µας δεν έχουν τελειώσει. Ο πρώτος µας σταθµός οι Μυκήνες, όπου θα επισκεφτούµε το ανάκτορο του Αγαµέµνονα και έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Αναχώρηση για τον Ισθµό, η διώρυγα που χωρίζει την Πελοπόννησο από την Στερεά Ελλάδα. Θα πιούµε τον καφέ µας. Το ταξίδι της επιστροφής µας αρχίζει µε διάφορες στάσεις για καφέ και µα εξ ιδίων. Φτάνουµε στη Καβάλα το βράδυ.

 

Πίνακας ξενοδοχείων

4 ημέρες

23/12, 24/12, 26/12, 30/12, 3/1

REX 3* – Ναύπλιο

ΠΡΩΙΝΟ

205

125

+60

Εορταστικό Δείπνο

+30€

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας.

-Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο.

-∆ιατροφή.

-Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα.

-Αρχηγός – συνοδός του γραφείου µας.

-Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Εισόδους µουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

-Φόρος διαµονής.

Gallery: