Οχρίδα

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

29 Φεβρουαρίου

Πρόγραμμα ημερών

1η μέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ

Αναχώρηση στις 04:30 από τον Δημοτικό Κήπο και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας με στάσεις για καφέ, άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Πρώτος σταθμός μας το γνωστό μοναστήρι (ΜΠΙΤΟΛΑ). Γνωριμία με την πόλη και προαιρετικό γεύμα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Οχρίδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πόλη της Οχρίδας παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την όμορφη πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ-ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ

Πρόγευμα και αναχώρηση. Θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδίν, Πεστάνι και Τρεπγίτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης και θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του και τον τάφο του, όπως επίσης και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής(εκκλησία των βράχων με άγιασμα). Χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Στην συνέχεια θα δούμε το Μουσείο Νερού. Επιστρέφουμε στην Οχρίδα όπου θα δούμε το άγαλμα των αδελφών Κύριλλου και Μεθόδιου, και την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο. Επίσης θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο και το κάστρο της πόλης για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα και θα κάνουμε βόλτα στα καλντερίμια της παλιάς πόλης. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στην όμορφη Στρούγκα-τουριστικό θέρετρο-στη δυτική όχθη της λίμνης, θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

3η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα μια υπέροχη κρουαζιέρα (προαιρετική) στη λίμνη θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα μας. Μετά το γεύμα στο ξενοδοχείο μας παίρνουμε τον δρόμο

Πίνακας ξενοδοχείων

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΧ.

Ημέρες

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΤΙΜΗ

Επιβ.

Μονόκλινου

ΠΑΙΔΙ έως

12 ετών

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οχρίδα 

29/2

3

AQUALINA 4*

125

50

Πλήρη διατροφή

Περιλαμβάνει γλέντι με ζωντανή μουσική

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τις μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
  • Πλήρη διατροφή.
  • Περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
  • ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, προαιρετικές εκδηλώσεις ή άλλες παροχές. H εκδρομή περιλαμβάνει αποκριάτικο γλέντι στο ξενοδοχείο.

Gallery: