Πάσχα στην Χαλκιδική

Διάρκεια:

4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

26 – 29 Μαρτίου 2019

Πρόγραμμα ημερών

1η ημέρα

Αναχώρηση τη Μ. Παρασκευή στις  09:00 π.μ.  από τον κήπο της Καβάλας. Στάση για καφέ στη διαδρομή μας και άφιξη στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Simantro Beach Hotel 4*.Περιτριγυρισμένο από πευκοδάση και ανθισμένα λουλούδια, το Simantro Beach Hotel βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στην  Σάνη Χαλκιδικής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον επιτάφιο σε εκκλησάκι στην εκεί περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Νηστίσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση. 

2η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση το Μ. Σάββατο για τη Νέα Ποτίδαια. Ένας παραθαλάσσιος, μεγάλος οικισμός που το κυριότερο αξιοθέατό της είναι η διώρυγα που ενώνει τους δύο κόλπους, τον Θερμαϊκό και τον Τορωναίο, διευκολύνοντας έτσι τη ναυσιπλοΐα. Στάση για καφέ και βόλτα στην περιοχή. Το μεσημέρι γεύμα εξ’ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε  σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τη λειτουργία της Ανάστασης του Χριστού  στην Νέα Φώκαια. Μετά την Ανάσταση δείπνο στο εστιατόριο όπου θα απολαύσουμε και την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. 

3η ημέρα

Το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα θα το απολαύσουμε στους χώρους γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου όπου θα ψήνονται τα αρνιά και θα προσφέρεται ούζο με μεζέδες. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριό με παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνί, ζωντανή δημοτική μουσική και χορευτικό συγκρότημα. Ακόμη επαγγελματίες Έλληνες παιδαγωγοί θα φροντίσουν για την ψυχαγωγία των μικρών φίλων μας με ειδικό πρόγραμμα όπως κυνήγι θησαυρού, παιδική ντίσκο, προβολή παιδικών ταινιών και άλλα πολλά. Δείπνο εξ’ ιδίων και διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για το περίφημο χωριό του Αγίου Προδρόμου Χαλκιδικής. Η γραφική τοποθεσία που είναι χτισμένο το χωριό καθιστά πόλο έλξης πολλών επισκεπτών. Στάση για καφέ και για φαγητό. Μπορείτε να γευθείτε το πασίγνωστο σουβλάκι, το παραδοσιακό τους ψωμί και τα εξαίσια γλυκά. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην όμορφη πόλη μας.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 175

1o παιδί έως 11 χρονών δωρεάν

2ο παιδί έως 11 χρονών 110

Σημειώσεις

Περιλαμβάνει : 

  1. Την μεταφορά με πολυτελές πούλμαν.
  2. Διαμονή στο ξενοδοχείο Simantro Beach Hotel 5*.
  3. Ημιδιατροφή με νηστίσιμους και αρτύσιμους μπουφέδες έως το Μ. Σάββατο, καθώς και τσουρέκια μαζί με κόκκινα αυγά στα δωμάτια. Τη Κυριακή του Πάσχα θα απολαύσουμε γύρω από τη πισίνα του ξενοδοχείου ούζο με μεζέδες και γεύμα με το παραδοσιακό μας κοκορέτσι, αρνί και πολύ ζωντανή μουσική.
  4. Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα .
  5. Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας .
  6.  Ασφάλεια αστικής ευθύνης . 

Δεν περιλαμβάνει: φόρο διαμονής < 3 € την ημέρα το δωμάτιο όπου πληρώνεται στο ξενοδοχείο >

Gallery: