Πάσχα στην Κέρκυρα με αναχώρηση από Καβάλα

Διάρκεια:

4 Ημέρες

Πρόγραμμα ημερών

1η  ημέρα 03/05/2024 Μ. Παρασκευή  : ΚΑΒΑΛΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Ηγουμενίτσα και απόπλους για το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Χρόνος για πρώτη γνωριμία με την ‘’πρωτεύουσα του Πάσχα’’. Θα συναντήσουμε τις πρώτες ακολουθίες των Επιταφίων της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε στην πλατεία Σπιανάδα, τον Επιτάφιο της Μητρόπολης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η  ημέρα 04/05/2024 Μ. Σάββατο :  ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ – AΧΙΛΛΕΙΟ – ΜΟΝ ΡΕΠΟ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ  

Πρωινό και παρακολούθηση της «Πρώτης Ανάστασης» στην Πλατεία Σπιανάδα, Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και ρίψη των Μπότηδων. Ξενάγηση στο Αχίλλειο, το ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ, αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Εκεί θα περιηγηθούμε και θα θαυμάσουμε τους εντυπωσιακούς κήπους με την καταπληκτική θέα. Το Αχίλλειο τέλη υπό ανακαίνιση και μπορούμε να επισκεφτούμε μόνο τους κήπους του.  Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με την πόλη της Κέρκυρας, όπου μεταξύ άλλων θα περπατήσουμε στα γραφικά καντούνια της πόλης και θα προσκυνήσουμε στον Ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ και φαγητό εξ’ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης, στην πλατεία Σπιανάδα. Στη συνέχεια, µας περιμένει στο ξενοδοχείο μας, το Αναστάσιμο δείπνο µε την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η  ημέρα 05 /05/2024 Κυριακή του Πάσχα :  ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ

Πρωινό και αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, όπου θα δούμε το μοναστήρι της Παναγίας (13ου αιώνα), χτισμένο σ΄ έναν απότομο βράχο. Στη συνέχεια μετά από μια μαγευτική διαδρομή, μέσα από την βόρεια Κέρκυρα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, όπου μας περιμένει το μεσημεριανό Πασχαλινό γεύμα. Ξεκούραση και το απόγευμα θα επισκεφτούμε το Κανόνι, μια ειδυλλιακή τοποθεσία κοντά στη πόλη, με θέα προς το Ποντικονήσι. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η  ημέρα 06/05/2024 Δευτέρα του Πάσχα   : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό και θα έχουμε την ευκαιρία για μία τελευταία βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας, για να πραγματοποιήσουμε τις τελευταίες μας αναμνηστικές αγορές. Θα αποχαιρετήσουμε το νησί των Φαιάκων από το λιμάνι της Κέρκυρας. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τα πανέμορφα Γιάννενα. Ελεύθερος χρόνος στη γραφική πόλη για να απολαύσουμε τη βόλτα ή τον καφέ μας με φόντο τη λίμνη Παμβώτιδα. Μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις τιμές εδώ:

ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΣΧΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Σημειώσεις

Στην τιμή περιλαμβάνονται :

  • Μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο, το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές για άνετο και ασφαλές ταξίδι.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Κέρκυρα με επιστροφή.
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται :

  • Είσοδοι σε αξιοθέατα, προαιρετικές επισκέψεις.
  • Δημοτικοί φόροι διαμονής οι οποίοι πληρώνονται στην υποδοχή του ξενοδοχείου: ανά άτομο/ανά ημέρα:

3 αστέρων 3,00 €, 4 αστέρων 7,00 €, 5 αστέρων 10,00 €

Gallery: