Πρέβεζα-Λευκάδα-Πάργα-Σύβοτα

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Πρόγραμμα ημερών

1η  ημέρα: ΚΑΒΑΛΑ– ΑΡΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 05:00 π.μ. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) – Ιωαννίνων φτάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη και γεύμα εξ ιδίων και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην περιοχή της Πρέβεζας. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ θα περπατήσουμε και θα απολαύσουμε το ποτό μας στη παραλία, στα στενά και τις ανηφοριές της πανέμορφης Πάργας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ / κρουαζιέρα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ – ΙΘΑΚΗ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λευκάδα και για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη ( Πριγκηπονήσια) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Επιστροφή στο Νυδρί. Στάση για μια βόλτα στην πόλη της Λευκάδας και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΣΥΒΟΤΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρόγευμα. Η ημέρα της επιστροφής, μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής  γης. Πρώτος σταθμός τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ’όλο το κόσμο για την φυσική τους προίκα και τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο και να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μόλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ιδίων) ή να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πίνακας ξενοδοχείων

HOTEL KANALI 3*, Κανάλι

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό – αρχηγό. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα. Δημοτικό φόρο στο ξενοδοχείο που πληρώνεται στο ξενοδοχείο απευθείας από το πελάτη.

* Ενημερωθείτε για τις επιπλέον ασφάλειες του Covid-19 που σας παρέχει το γραφείο μας.

Gallery: