Πρέβεζα-Λευκάδα-Πάργα

Διάρκεια:

3.4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

1/5 για 3 ημέρες και 30/4, 1/5 για 4 ημέρες

Πρόγραμμα ημερών

1η ηµέρα: ΚΑΒΑΛΑ  – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΑΡΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ  Μ. Παρασκευή.

Συγκέντρωση και αναχώρηση, δια µέσου Εγνατίας οδού, και µε καθοδόν στάσεις άφιξη στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούµε το µοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Συνεχίζουµε για την Άρτα όπου θα δούµε το περίφηµο Γιοφύρι της Άρτας, γνωστό από τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτοµάστορα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, που βρισκεται στην περιοχη της Πρεβεζας. Ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια µετάβαση στην
Πρέβεζα για γνωριµία µε την πόλη, όπου θα δούµε το Βενετσιάνικο φρούριο του Αγ.Ανδρέα, τον πεζόδροµο µε το Βενετσιάνικο ρολόι στη Μητρόπολη της πόλης. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην κεντρική πλατεία. ∆ιαν/ση.

2η ηµέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑ∆Α – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ (40 χλµ.) Μ. Σάββατο.

Πρωινό και αναχώρηση για την ηµερήσια εκδροµή στην Λευκάδα για µία γνωριµία µε την πατρίδα του Σικελιανού και του Βαλαωρίτη. Από το Νυδρί κρουαζιέρα (προαιρετικά) στα Πριγκιποννήσια, το Μεγανήσι, την Μαδουρή του Βαλαωρίτη, το Σκορπιό το νησί του Ωνάση και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα µας θα γίνει µεγαλύτερη και θα φτάσει µέχρι και το Φισκάρδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση.Το βράδυ θα παρακολουθήσουµε τη Λειτουργία της Ανάστασης και στη συνέχεια θα δειπνήσουµε την παραδοσιακή µας µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

3η ηµέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ (50 χλµ.) Κυριακή του ΠΑΣΧΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την εκδροµή στην Πάργα. Περνώντας από τη Νικόπολη, φθάνουµε στη γραφική κωµόπολη µε τις σπάνιες φυσικές οµορφιές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το φρούριο της πόλης και η εκκλησία των Αγίων Αποστόλων όπου υπάρχουν σπάνια εκκλησιαστικά και ιστορικά κειµήλια. Ελεύθερος χρόνος στην όµορφη Πάργα για καφέ και βόλτα. Επιστροφή για το Πασχαλινό γεύµα. Ξεκούραση και νωρίς το βράδυ µια βόλτα στην όµορφη παραλία της Πρέβεζας. ∆ιαν/ση.

4η ηµέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – EΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό και αναχώρηση για καφέ στα όµορφα Σύβοτα, τα φιόρδ της Ελλάδας. Συνεχίζουµε για τα πανέµορφα Γιαννενα. Χρόνος για γνωριµία µε την πόλη οπου ακόµα πλανιέται ο ήχος του ισλάµ. Αναχώρηση και µε στάσεις καθ’οδόν άφιξη στη Καβάλα.

3 ήµερο Πρόγραµµα:
1η ηµέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ
2η ηµέρα: ΛΕΥΚΑ∆Α – ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ
3η ηµέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
-Τις µεταφορές µε πούλµαν.
-Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο: NIKO2*, Κανάλι / PREVEZA CITY 3*, κεντρικό / AMALIA MARGARONA ROYAL 3* sup
– ∆ιατροφή ανάλογα με τις επιλογές ξενοδοχείων: πρωινό + 30€ τα δύο εορταστικά ή πρωινό + 35 € τα δύο εορταστικά ή ημιδιατροφή + εορταστικά ( το Αναστάσιμο Δείπνο με μαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύμα).
-Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα.
-Συνοδό.
-Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης
-ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαµονής.

Gallery: