Πρέβεζα ~ Πάργα ~ Λευκάδα ~ Γιάννενα ~ Άρτα

Διάρκεια:

4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

23 – 26/12

Πρόγραμμα ημερών

1η Hμέρα | Ανάχωρηση – Γιάννενα – Ηγουμενίτσα – Πρέβεζα

Συγκέντρωση στον Κήπο της Δημαρχίας και αναχώρηση το πρωί με προορισμό τα Γιάννενα, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και να γνωρίσουμε την όμορφη πόλη. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε στην Ηγουμενίτσα με το δραστήριο λιμάνι όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Ακολούθως, συνεχίζουμε για την Πρέβεζα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Hμέρα | Νεκρομαντείο – Πάργα – Εκβολές Αχέροντα

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μεσοπόταμο. Επίσκεψη στο Νεκρομαντείο της αρχαίας Εφύρας. Συνεχίζουμε για τη γραφική, νησιωτική Πάργα χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. θα ανηφορίσουμε να θαυμάσουμε τη θέα από το Βενετσάνικο κάστρο και να περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Άφιξη στην Αμμουδιά, ένα όμορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα. Γεύμα εξ’ ιδίων και σας προτείνουμε προαιρετική βόλτα με το καραβάκι στο κανάλι του Αχέροντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο.

3η Hμέρα | Λευκάδα – Νυδρί

Πρόγευμα και εκκλησιασμός στο Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Χαραλάμπους. Αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί και ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη της Λευκάδας. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης, πολιούχο και προστάτιδα του νησιού.  «Φανερωμένη» ονομάστηκε, επειδή η πρώτη εικόνα της Παναγίας, που είχε παραγγελθεί στην Κωνσταντινούπολη, αποκαλύφθηκε σχεδιασμένη πάνω στο σανίδι με θαυμαστό τρόπο, «αχειροποιήτως», στον ιερομόναχο και αγιογράφο Κάλλιστο, μετά από θερμή προσευχή και νηστεία.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο ξενοδοχείο.

4η Hμέρα | Πρέβεζα – Άρτα – Επιστροφή

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Πρέβεζας και έπειτα αναχώρηση για την Άρτα, όπου θα έχουμε χρόνο να επισκεφθούμε το φημισμένο γεφύρι ή όπως λέγεται «το γιοφύρι της Άρτας», την Παναγία Παρηγορίτισσα,  τα  αγάλματα του Βασιλιά Πύρρου & του Μακρυγιάννη,  την Βυζαντινή εκκλησία Αγίας Θεοδώρας,  τα τείχη & το κάστρο της πόλης. Πρόκειται για λιθόκτιστη γέφυρα του ποταμού Αράχθου του 17ου αιώνα. Στη συνέχεια γεύμα εξ ιδίων και επιστροφή στην πόλη μας το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής : 195 €/ άτομο σε δίκλινο. Τιμή μονόκλινου 250 €

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.

Τις 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Margarona Royal 4* με ημιδιατροφή.

Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης .

ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.  Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων.

Αριθμός ΜΗΤΕ: 01-03-Ε60-00-00090-01

 

 

Gallery: