Πρέβεζα

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

29 Φεβρουαρίου

Πρόγραμμα ημερών

Παρέλαση κομιτάτου στην Πρέβεζα /Καρναβάλι Λευκάδας

1η μέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΑΡΤΑ –  ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναχώρηση από τον Δημοτικο Κήπο στις 06:00. Στάση  καθοδόν για καφέ, και ακολούθως μέσω Ιωαννίνων επισκεπτόμαστε το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Π. Βρέλη. Επόμενος σταθμός μας το θρυλικό γεφύρι της Άρτας για αναμνηστικές φωτογραφίες. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση. Ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα θα βρεθούμε στο κέντρο της πόλης όπου γίνεται ένα υπαίθριο καρναβαλίστικο πάρτυ. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τη μεγάλη με άρματα παρέλαση του κομιτάτου. Σημείο αναφοράς, το κέφι, ο ρυθμός, οι απίστευτες μεταμφιέσεις, το πάθος και η αγάπη των καρναβαλιστών μετέτρεψαν την πόλη στον απόλυτο Ηπειρώτικο καρναβαλίστικό προορισμό. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση για να μεταφερθούμε στο κοσμοπολίτικο Νυδρί, όπου μπορείτε να πάρετε μέρος σε μίνι προαιρετική κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα. Θα γνωρίσουμε το Μεγανήσι, την Μαδουρή, το νησί του Βαλαωρίτη και τον Σκορπιό το νησί του Ωνάση. Συνεχίζουμε  για την πόλη της Λευκάδας όπου θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά και θα παρακολουθήσουμε την Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων , κατά μήκος της κεντρικής αγοράς της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ – ΣΥΒΟΤΑ –  ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και η μέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της    Θεσπρωτικής  γης. Πρώτος σταθμός η Πάργα καταπράσινη με το βενετσιάνικο κάστρο της, το νησάκι της Παναγίας μας περιμένει. Χρόνος ελεύθερος. Επόμενος σταθμός μας τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο και να ευχαριστηθούμε τον  καφέ μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μώλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ιδίων) ή να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Επιστροφή. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας.

Πίνακας ξενοδοχείων

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΧ.

Ημέρες

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΤΙΜΗ

Επιβ.

Μονόκλινου

ΠΑΙΔΙ έως

12 ετών

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παρέλαση Κομιτάτου

29/2

3

PREVEZA CITY 3*

135

45

85

ΠΡΩΙΝΟ

MARGARONA 3*sup

149

70

95

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.

  • Την διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο —Διατροφή

  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας.

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στις παροχές του προγράμματος.

  • Φόρος διαμονής .

Gallery: