Τήνος 5 ημέρες πρωινή & βραδινή αναχώρηση από Θεσσαλονίκη

Πρόγραμμα ημερών

1η µέρα: Μ. Πέμπτη ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ 

Συγκέντρωση και στις 07.30 αναχώρηση. Περνώντας από Λάρισα, Βόλο, Λαµία, µε στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

2η µέρα: Μ. Παρασκευή ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ 

Πρωινό, παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης και ακολουθεί ο γύρος του νησιού κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθούµε τη µονή της Αγίας Πελαγίας. Αναχώρηση για τα όµορφα χωριά Μουντάδος, Κτικάδος, Χατζηράδος, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο µεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο, όπου θα µπορέσετε να επισκεφθείτε το µουσείο και σπίτι του περίφηµου γλύπτη Γιαννoύλη Χαλεπά όπως επίσης και το µουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουµε για το παραλιακό χωρίο Πάνορµος. Το απόγευμά παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

3η µέρα: Μ. Σάββατο ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετική) 

Πρωινό και προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο. Επιστροφή στην Τήνο. Για όσους µείνουν στην Τήνο, η µέρα είναι στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο και να γνωρίσετε την όµορφη Τήνο µε τους γραφικούς δρόµους. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης. Διανυκτέρευση.

4η µέρα: Κυριακή του ΠΑΣΧΑ ΤΗΝΟΣ 

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στο όμορφο νησί.

5η µέρα: ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – επιστροφή

Πρωινό και σας προτείνουμε επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυµα Ευαγγελίστριας όπου θα δείτε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειµηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην Χώρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ραφήνα, άφιξη και αναχώρηση για επιστροφή.

Πίνακας ξενοδοχείων

ΔΙΑΜΟΝΗ

Αναχώρηση 2/5 πρωί

Αναχώρηση 2/5 βράδυ

ΝΙΚΗ δωμάτια

259€

229€

ΣΟΥΛΑ / ΦΛΩΡΑ δωμάτια

269€

239€

LEANDROS 2*

319€

270€

TINION 3* / LITO 2*

355€

299€

AGERI  3* / OASIS 2*

365€

305€

FAVIE SUZANNE 2*

369€

309€

FAVIE OXYGEN 3*

379€

329€

 Το πούλμαν ακολουθεί τους εκδρομείς στο νησί.

ΠΑΙΔΙ 3 – 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο έχει έκπτωση  – 30%. Επιβάρυνση μονόκλινου + 25%

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν. Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα σε σαλόνια. Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Τα πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, SOULA, FLORA  που δεν περιλαμβάνουν πρωινά). Το γύρο του νησιού. Συνοδό. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, ΦΠΑ .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής.

Gallery: