Τσανάκκαλε - Τροία

Διάρκεια:

3 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

6 Δεκεμβρίου

Πρόγραμμα ημερών

 μέρα: 6-12-2019 ΚΑΒΑΆ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ

Αναχώρηση στις 06:30 π.μ. για Τσανάκαλε και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων όπου θα κάνουμε τον απαιτούμενο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων. Μια σύντομη στάση στα αφορολόγητα είδη. Έλεγχος και μπαίνουμε στην ανατολική Θράκη, όπου περνώντας έξω από την Κεσάνη, θα περάσουμε τα στενά του Ελλήσποντου από την Μάδυτο στο Τσανάκαλε (Δαρδανέλια). Άφιξη στη πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μια πρώτη γνωριμία με την πόλη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε στο Τσανάκαλε και να γνωρίσουμε τα δρομάκια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν εντελώς δωρεάν το τούρκικο χαμάμ και την εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου ή διαφορετικά να επισκεφτούν εξ ιδίων το μεγάλο εμπορικό κέντρο 17 BURDA AVM της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2 η μέρα: 7-12-2019 ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ- ΤΡΟΙΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την μέρα μας με την επίσκεψη μας στην Τροία. Εκεί θα επισκεφθούμε τα ερείπια της Ομηρικής Τροίας όπου υπάρχει και το αντίγραφο του Δούρειου Ίππου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα της ομώνυμης ταινίας. Η Τροία βρίσκεται στην επίκαιρη πλούσια θέση μεταξύ των κοιλάδων του Σκαμάνδρου και του Σιμόεντος, όπου διεξήχθη ο πολυθρύλητος Τρωικός Πόλεμος με αφορμή το «μήλο της έριδος». Αναχώρηση για το Τσανάκαλε. Εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε και να γευματίσετε στις ψαροταβέρνες της πόλης. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 η μέρα: 8-12-2019 ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ- ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και στην συνέχεια θα κάνουμε μια τελευταία βόλτα στη Τσανάκαλε. Το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Δια μέσου Λαμψάκου, επιβίβαση στο ferry boat για τον διάπλου των Δαρδανελίων. Διέλευση από Καλλίπολη (γενέτειρα της γνωστής Σοφίας Βέμπο), Κεσάνη και μετέπειτα άφιξη στα σύνορα για τον τυπικό έλεγχο διαβατηρίων και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ, φθάνουμε το βραδάκι στη Δράμα έχοντας κρατήσει μαζί μας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Τιμή συμμετοχής: 125€

Πίνακας ξενοδοχείων

PARRION HOTEL 5*

Σημειώσεις

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας

  • Τις 2 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο PARRION HOTEL 5***** στο Τσανάκαλε.

  • Ημιδιατροφή σε μπουφέ (πρωινό και βραδινό)

  • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης με την AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

Gallery: