Καρναβάλι της Βενετίας

Διάρκεια:

4 Ημέρες

Αναχωρήσεις:

1/3/2019  

Πρόγραμμα ημερών

1η ημέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΜΠΟΛΩΝΙΑ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπολώνια. Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη των Δόγηδων, την ανεπανάληπτη Βενετία. Άφιξη στο ξενοδοχείο στην περιοχή του Μέστρε και τακτοποίηση στα δωμάτια.

2η ημέρα: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην «πόλη των Δόγηδων» και των καναλιών που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες. Μετά το πρωινό μας, θα μεταβούμε στο Τρονκέττο και με βαπορέτα θα φτάσουμε στην πλατεία Αγίου Μάρκου με τον ομώνυμο επιβλητικό ναό. Θα δούμε το παλάτι των Δόγηδων, τον πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, την γέφυρα των στεναγμών και την ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Βενετία για να παρακολουθήσουμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου τη μεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού, τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών και το έθιμο του Πετάγματος του αετού στη πλατεία του Αγίου Μάρκου. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΜΠΟΛΩΝΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Μπολώνια, όπου θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο. Τελειώνοντας, Χρόνος ελεύθερος για να δοκιμάσετε την περίφημη κουζίνα της πόλης και τα μακαρόνια μπολονέζ, που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια μετάβαση στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής.

Πίνακας ξενοδοχείων

ΗΟLIDAY INN VENICE MARGHERA 4* : 309€

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 509€

+ ΣΥΝΟΛΟ ΦΟΡΩΝ 145€

Πίνακας πτήσεων

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ RYANAIR ΓΙΑ ΜΠΟΛΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΩΡΑΡΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ 

01/03 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 18.30 ΜΠΟΛΩΝΙΑ 19.45
04/03 MΠΟΛΩΝΙΑ 15.15 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 18.10

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

ΑΕΡΟΠ.ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, 3 ΔΙΑΝΥΚΤ., ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ, 1 ΑΠΟΣΚΕΥΗ έως 20Kg ανά 2 άτομα, 1 ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ ( 40Χ20Χ25cm ) ανά άτομο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ( 3Ε / ΑΤΟΜΟ / ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ), ΒΑΠΟΡΕΤΟ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ( 15Ε / ΑΤΟΜΟ ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

 

Gallery: