Αλσατία – Χαϊδελβέργη – Λουξεμβούργο Θεοφάνεια ’27 | 6 ημέρες από Θεσ/νίκη
595€ ανά άτομο
Ένα ταξίδι στις πιο ατμοσφαιρικές γωνιές της Γερμανίας και της Αλσατίας, εκεί όπου κάστρα υψώνονται πάνω από ποτάμια, πλακόστρωτα δρομάκια οδηγούν σε μικρές πλατείες και πολύχρωμα σπίτια με ξύλινα δοκάρια μοιάζουν βγαλμένα από εικονογραφημένο παραμύθι. Ξεκινάμε από την κομψή λουτρόπολη Baden-Baden, που διατηρεί ακόμη τη χριστουγεννιάτικη αγορά της, και γνωρίζουμε τη ρομαντική Χαϊδελβέργη με τον χρόνο που της αξίζει: δύο διανυκτερεύσεις και μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στην πόλη. Συνεχίζουμε στο Στρασβούργο, ανάμεσα στα κανάλια της Petite France και στον επιβλητικό καθεδρικό του ναό, και ακολουθούμε τον Δρόμο του Κρασιού της Αλσατίας για να ανακαλύψουμε το Ρικβίρ, το Κολμάρ και το Εγκισχάιμ. Το Λουξεμβούργο προσθέτει προαιρετικά μια ακόμη ξεχωριστή ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στο ταξίδι μας, ενώ το Φράιμπουργκ, στις παρυφές του Μέλανα Δρυμού, ολοκληρώνει τη διαδρομή. Έξι ημέρες γεμάτες ιστορία, τοπικές γεύσεις και όμορφους περιπάτους, με βάση δύο πόλεις που αξίζει να απολαύσουμε και μετά το τέλος των ημερήσιων περιηγήσεων.
Eλάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι γιατί σας προσφέρουμε…
- Δύο διανυκτερεύσεις στη Χαϊδελβέργη, με μία ολόκληρη ημέρα για την παλιά πόλη, το κάστρο και τις όχθες του Νέκαρ.
- Τρεις διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο, ιδανική βάση για την εξερεύνηση της Αλσατίας.
- Επίσκεψη στο Baden-Baden όσο λειτουργεί ακόμη η χριστουγεννιάτικη αγορά του, για μια τελευταία γεύση από τη μαγεία των γιορτών.
- Ολοήμερη εκδρομή στον Δρόμο του Κρασιού, με Κολμάρ και δύο χαρακτηριστικά αλσατικά χωριά, Ρικβίρ και Εγκισχάιμ.
- Δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής στο Λουξεμβούργο, με την παλιά πόλη και τις εντυπωσιακές θέες προς τις οχυρώσεις και τις κοιλάδες του.
- Μόνο μία αλλαγή ξενοδοχείου, για λιγότερες μετακινήσεις αποσκευών και περισσότερη άνεση.

