Ναύπλιο – Τολό 28η Οκτωβρίου ’26 | 4 ημέρες με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη
210€ ανά άτομο
Ξενάγηση στην Επίδαυρο και στις Μυκήνες από εξειδικευμένη επίσημη ξεναγό!
Επίσκεψη και στο νησί του Πόρου!
Ένα μοναδικό ταξίδι στην καρδιά της Αργολίδας, εκεί όπου η ιστορία, η θάλασσα και η ελληνική παράδοση συνδυάζονται αρμονικά, δημιουργώντας εμπειρίες γεμάτες εικόνες και συναισθήματα.
Το κοσμοπολίτικο Τολό, με τα γαλαζοπράσινα νερά και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, αποτελεί ιδανικό σημείο για στιγμές ξεκούρασης δίπλα στη θάλασσα. Το ρομαντικό Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, μαγεύει κάθε επισκέπτη με τα νεοκλασικά σοκάκια, το Παλαμήδι και τη μοναδική του αύρα.
Οι επιβλητικές Μυκήνες μάς ταξιδεύουν σε έναν από τους σημαντικότερους πολιτισμούς της αρχαιότητας, εκεί όπου γεννήθηκαν μύθοι και ιστορίες που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στον χρόνο. Η Επίδαυρος, παγκοσμίως γνωστή για το αρχαίο θέατρο της και την εκπληκτική ακουστική του, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πολιτισμού και ιστορίας.
Η Ύδρα, οι Σπέτσες και ο Πόρος αποτελούν τρεις μοναδικούς νησιωτικούς προορισμούς του Αργοσαρωνικού, γεμάτους γοητεία, κομψότητα και αυθεντική ελληνική ομορφιά.
Με γραφικά σοκάκια, νεοκλασικά αρχοντικά, όμορφα λιμανάκια και ατμόσφαιρα που συνδυάζει την ηρεμία με την αυθεντική νησιωτική ζωή, κάθε νησί προσφέρει τη δική του ξεχωριστή εμπειρία.
Μια εκδρομή γεμάτη πολιτισμό, εικόνες, γεύσεις και ξεχωριστές στιγμές, ιδανική για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την αυθεντική ομορφιά της Ελλάδας.

